Käyntejä kotisivuilla:157794 kpl

VÄHÄJOEN KÄMPPÄ

Vähäjoen kämpän varaukset/avainvuokrat Seppo Prusilalta. 0400156657

Kämpän saa enintään 3vrk/2 yötä.

KEMIN KENNELKERHO RY

/Matti Vinblad

 

AJAVIEN KOIRIEN JAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012

Jaoston jäseninä ovat toimineet : Matti Luukkonen (jaoston vetäjä), Matti Vinblad, Reijo Kukkonen, Ari Kukkonen, Pentti  Teikari, Olavi Vallo, Tuomo Karppinen, Kyösti Kemppainen, Markku Tervonen, Sari Hellman ja Ahti Markko.

Markku Tervonen on toiminut SAJ:n hallituksessa sekä Lapin Ajokoirayhdistyksen puheenjohtajana . Kyösti Kemppainen on toiminut Lapin Beaglekerhon puheenjohtajana sekä Lapin kennelpiirin ajavien koirien jaostossa.

KOE- JA NÄYTTELYTOIMINTA:

Ville&Matti Haapaniemen omistama Hakatien Rico voitti toistamiseen ja vieläpä peräkkäin ajokuninkuuden, mihin ei ole pystynyt kuin kolme suomenajokoiraa aikaisemmin.(Rico on ensimmäinen uros). Rico sai myös cacitin Tornion kansainvälisestä ajokokeesta, joka pidettiin viime marraskuussa. Lisäksi koira sai myös tähtivalion arvon.  Kaiken muun hyvän lisäksi Rico valittiin myös Lapin kennelpiirin vuoden 2012 ajavaksi koiraksi.

Jaosto järjesti kolme arvokoetta viime syksyn aikana ja kokeet oli anottu viikon välein, joten viime syksy oli todella vaativa ja talkootunteja kertyi melkoinen määrä.  Jaosto kokoontui kokeiden takia kunnioitettavat 14 kertaa. Koerumba alkoi beaglein pm-kokeella 13.10.2012, jonka voitti Pertti Kärnän omistama Soramaan Eetu  56.83 pisteellä. Kerhon jäsenen Pentti Jylhänkankaan omistama Linda sijoittui kolmanneksi 45.92 pisteellä ja valittiin jatkoon, mutta lohkossa ei tullut menestystä, koska Linda ei löytänyt jänistä.

Seuraavana viikonloppuna järjestettiin kansainvälinen ajokoe, joka oli Kalottikuningas 2012-kilpailun osakilpailu ja koe oli samalla kerhon mestaruusajokoe. Kokeen voitti Reetta&Jari Forsin omistama suomenajokoiranarttu Alapörkän Liinu 91,46 pisteellä ja koira sai myös cacitin.

Kerhon jäsenten Ville&Matti Haapaniemen omistama suomenajokoirauros Hakatien Rico sijoittui kisassa viidenneksi 69,38 pisteellä ja voitti samalla kerhon mestaruuden. Reijo ja Ari Kukkosen omistama Tivakan Rossi  sijoittui kisassa kuudenneksi ja oli samalla kerhon toiseksi paras koira 69 pisteellä.

Seuraavana viikonloppuna järjestettiin kaksipäiväinen Pohjanlohkon ajokoe suomenajokoirille yhdessä Lapin Ajokoirayhdistyksen kanssa. Kokeen voitti Antti Haatajan ja Saija Kaipaisen omistama Eräjätkän Pimu 165,42 pisteellä. Kerhon jäsenen Markku Tervosen omistama Ussakan Valtti sijoittui kisassa kuudenneksi 137,76 pisteellä. Pohjanlohkon kokeen tukemiseksi järjestettiin neljä eri kertaa matchshownäyttely Kallin alamajalla ja näyttelyillä kerättiin rahaa Pohjan lohkon ajokokeen tukemiseksi.

Jaoston jäsenet olivat aktiivisesti mukana järjestämässä viime kesänä isoa kansainvälistä koiranäyttelyä.

TAKAISIN PÄÄVALIKKOON