Käyntejä kotisivuilla:157787 kpl

VÄHÄJOEN KÄMPPÄ

Vähäjoen kämpän varaukset/avainvuokrat Seppo Prusilalta. 0400156657

Kämpän saa enintään 3vrk/2 yötä.

Toimintakertomus 2013

KEMIN KENNELKERHO RY

/Matti Vinblad

Yleistä:

Kulunut toimintavuosi oli kerhon 82 ja toiminnaltaan varsin tavanomainen.

Vuosikokous pidettiin Ravintola Puukerhossa 28.02.2013 ja paikalla oli 21 kerhon jäsentä. Kokouksen puheenjohtajana toimi Markku Tervonen ja sihteerinä Mikko Seitamaa.  Kokous sujui sopuisasti, eikä mistään asiasta tarvinnut äänestää.  Kerhon puheenjohtajaksi valittiin Matti Vinblad ja sihteerinä on toiminut vuoden aikana Susanna Mäkimartti.

Viime kesänä järjestettiin Kemin Seura- ja Palveluskoirakerhon kanssa kaksi ryhmänäyttelyä (ryhmät 1&9 ja 2&3/5), joissa oli 1108 koiraa. Näyttelyt vaativat melkoisen määrän talkootunteja ja kokouksia pidettiin 6 kappaletta ennen näyttelyitä ja 2 kokousta näyttelyiden jälkeen.  Talkoomiehiä saatiin paikalle tarpeellinen määrä, mistä kiitos kaikille näyttelyn järjestämiseen osallistuneille kerhomme jäsenille. Näyttelyn tuotto oli suhteellisen hyvä ottaen huomioon, että kyseessä oli vain ryhmänäyttelyt. Näyttelyämme kehuttiin niin tuomareiden, kuin myös koiranomistajien toimesta . Elokuussa pidettiin kerhon perinteiset ampumakilpailut, johon osallistui vain 5 kilpailijaa.

Vähäjoen kämpän ja saunarakennuksen kattojen korjaaminen jäi jostakin syystä tekemättä; lieneekö talkooinnostus hiipunut vähäisten hirvilupien määrästä johtuen. Toivottavasti katot saadaan korjattua, ennen kuin on liian myöhäistä.

Pikkujoulua vietettiin Ravintola Puistopaviljongissa ja paikan päällä oli 21 kerhon jäsentä ja 7 puolisoa. Vuosikokouksen yhteydessä jaettiin ampumakilpailujen palkinnot, valionlautaset ja kiertopalkinnot.

Jäsenmaksuja kertyi kerhon tilille vähemmän kuin edellisenä vuotena. Osalla jäsenistä on maksu ilmeisesti päässyt unohtumaan.

Kokoukset, Tilaisuudet, Tapahtumat 2013

Johtokunta on kokoontunut kaksi kertaa + yksi puhelinkokous ja jaostot useita kertoja kokeiden järjestämiseksi.

Vuosikokous pidettiin 28.02.2013

Näyttelytoimikunta on kokoontunut kahdeksan kertaa.

Bussiretki Pellon koiraseminaariin 09.02.2013

Ryhmänäyttelyt pidettiin kesäkuussa Kemissä , Sauvosaaren kentällä ; koiria yhteensä  1108.

Kerhon ampumakilpailut pidettiin elokuussa, yhteiskilpailun voitti Kari Heinonen pistemäärällä 174 p.

 

 

Koetoiminta, Näyttelytoiminta 2013

Kanakoirakokeita pidettiin kaksi kappaletta, yhdet kansainväliset ajokokeet (kalottikuningas 2013)  ja linnunhaukkuja järjestettiin vain yhdet.

Ajokokeiden palkintotuomarikurssi pidettiin elokuussa Keminsuun Metsästysseuran majalla.

Kerhon jäsenet osallistuivat hyvällä menestyksellä kokeisiin ja näyttelyihin.

Martti Uksilan omistama karjalankarhukoirauros Teilojan Säkä saavutti valtakunnallista menestystä tulemalla toiseksi  karhukoirien kuninkuuskilpailuissa.

Jäsenmäärä 2013

Kerhon jäsenmäärä oli 31.12.2013 146 henkilöä, joista maksavia 77, ainaisjäseniä 6, kunniajäsen ja kunniapuheenjohtaja yhteensä 2 ,  vapaajäseniä  51, nuorisojäsen 1 sekä johtokunta  9 henkilöä. Jäsenmäärä pieneni 11 hengellä,  sillä rekisteristä poistettiin kaikki jäsenet, jotka eivät olleet maksaneet jäsenmaksuja 3 vuoteen.

Merkkipäivät

50-vuotta täyttivät:  Mäkimartti Juha, Romakkaniemi Sauli, Vuokila Esa, Luukkonen Matti, Säkkinen Juha

60-vuotta täyttivät: Kauppila Hannu, Sahlman Pertti, Isonikkilä Kyösti

70-vuotta täyttivät: Pulkkinen Urpo, Karppinen Tuomo, Suorsa Tuula

Kerho lahjoitti kaikille päivänsankareille Mika Kurosen tekemän hyvän käyttöpuukon.

Kuolleita

Saarinen Eino

Voutilainen Pentti

 

Lautiosaaressa 02.02.2014   Matti Vinblad